Om Bjørnhollia Turisthytte

Sør i Rondane, med sine lune dalføre og flotte natur ligger Bjørnhollia og venter på fjellturistene. Her har du alt innen rekkevidde - toppturer, rusleturer eller fisketurer. Tunet på Bjørnhollia har mottatt byggeskikkspris som et av de flotteste turistanleggene i fjellheimen. Her vil du garantert føle deg hjemme.

Foto: Mari Kolbjørnsrud

Bjørnhollia har 90 sengeplassar fordelt på 2-, 4- og 6-sengsrom, samt sovesal.

Hugs å ha med gyldig medlemskort!

Praktisk informasjon:

Strøm: Aggregat

Vatn: Ja, ikkje på romma, men dusj og vaskerom på gangen.

Toalett: Vi har fin utedo.

Frokost: Serverast 08.00 - 09.30

Middag: 1.bordsetting.: Kl. 19.00, 2. bordsetting: Kl.20.30 (vinterstid: kl.18.00 og kl. 19.30)

Hundar: Må ligge i hundebur i vedskjulet.

Medlemskortet: Viktig å ha med, ellers må du teikne nytt, eller du blir ikkje rekna som medlem.

Bestyrarar: Beate Øygarden og Svein Aaseng

Bjørnhollia har:

• Utlån av fiskestenger. Prøv lykka på Musvoldtjern eller Bergetjern. Fiskekort kan kjøpast i resepsjonen.
  • Båt og kanoutleige på begge tjerna. Spør i resepsjonen.
  • Vi har fleire utandørs spel til utlån, som: Kil, badminton, volleyball m.m. Spør i resepsjonen.

Ofte stilte spørsmål:

1. Er det mogleg å ha hund på rommet eller i andre opphaldsrom?
Vi har tre hunderom. for å benytte desse, må du bestille i forkant. er dei opptekne, må hunden vera i hundebur i vedskjulet.

2. Når foregår middagsserveringa?
Fyrste bordsetning kl 19.00 og andre bordsetning 20.30

3. Er det mogleg å betale med kort?
Ja.

4. Når blir frokosten servert?
Mellom 08.00 og 09.30.

5. Er det mobildekning på staden?
Nei, men det er dekning eit stykke oppe i lia!

6. Er det mogleg å få middag etter kl 20.30
Ja,kjem du seinare enn dette er det mogleg å få noko lettvint som smørbrød etc.

7. Er det mogleg å kjøre bil inn til Bjørnhollia?
Nei.

8. Når er det høgsesong i Bjørnhollia?
Frå 20. juli til 15.august.