Overnatting

Foto: Kari Merete Horne

Fra vinteren 2022 kan vi igjen ønske alle velkommen til Bjørnhollia Turisthytte! Vi viderefører forhåndsbooking, men det vil også være mulig å komme uten å ha bestilt. Nå kan vi igjen si: "Det er berre å kome, på DNTs hytter får alle plass, sjølv om det kanskje ikkje blir tosensgrom kvar natt."

Bestill overnatting på nett eller ta kontakt. Til vinteren gler vi oss ekstra mykje til å ta imot alle fjellfolk!

Her finner du DNTs oppdaterte informasjon om hytter og aktiviteter.

Slik bestiller du seng på nett

Du må bestille én seng per person.

1. Finn sengetypen du ønsker
  2. Velg pris i nedstrekksmenyen
  3. Velg tilleggene du ønsker
  4. Trykk legg i handlekurven. Repeter for hver seng dere skal ha

Deretter kan du trykke gå til kassen og betale.

Gå til online bestilling

Priser på overnatting

Det skal lønne seg å være medlem! Som DNT-medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn, vil du spare inn igjen medlemskapet. Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Se priser

Romtyper

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i et mindre rom, men ikke hele rommet alene.

2-3-sengsrom: 2-sengsrom, og 3-sengsrom med familiekøye.

4-6-sengsrom: 4- og 6-sengsrom med plass til hele familien.

Sovesal:
På sovesalen er seng 1- 8 og senge 23 enkeltsenger.
Resten er tomannsbåser, disse er fine for to som kjenner hverandre godt.
På følgende senger har dere en egen avskjermet sovealkove:

• Seng 9-10
  • Seng 11-12
  • Seng 13-14
  • Seng 15-16
  • Seng 17-18
  • Seng 19-20
  • Seng 21-22

Det er ikke lov å bruke sovepose på romma, ta med egen lakenpose eller lei sengetøy på hytta. Bestiller du sengetøy til kr 135,- er håndklede med i prisen.

Hund på hytta

Vi har tre hunderom. For å benytte desse, må du bestille i forkant. Er dei opptekne, må hunden vera i hundebur i vedskjulet.

Avbestilling

Ved avbestilling tidligere enn 10 dager vil du få refundert det innbetalte beløpet med unntak av et administrasjonsgebyr på kr 300,-. Ved avbestilling 0-10 dager før ankomst beholder vi verdien av 1 (ett) døgn for hele bestillingen som avbestillingsgebyr.

Summer på Bjørnhollia
Summer på Bjørnhollia Foto: Trond Giæver Myhre